...

About us

From time to time we are looking for new employees to join our team. Stay updated on this page.

...

Apply to join our team

When we are looking for new colleagues to join our team, this is where you will find the job descriptions and application guidelines.

There are currently 2 job openings.

 

 • 02 June 2024

  Vi søger en engageret og ambitiøs voksenelev inden for administration og økonomi. Du medbringer god energi og lyst til at lære nyt. Som kontorelev hos os vil du få mulighed for at udvikle dine færdigheder i praksis og undervejs i din uddannelse prøve kræfter med forskellige områder af kontorfaget inden for salg, marketing, IT, ordrebehandling, HR og finans/økonomi. 

  Du vil blive tilknyttet de forskellige områder i passende tempo og dermed få et godt indblik i fremtidige karrieremuligheder, og du indgår på lige fod med øvrige 15 kollegaer i kontor-teamet.

  Opgaverne spænder bredt og vil bl.a. omfatte: 

  • Kundehenvendelser, salgs- og ordreprocesser, kommunikation og service 
  • Administrative opgaver ifm. fx HR, indkøb, projekter
  • Generelle økonomifunktioner, inkl. regnskab, moms etc.
  • Kreditorer og debitorer, inkl. kontering og behandling af fakturaer
  • Databehandling, kvalitetssikring m.v.
  • Deltagelse i møder og projekter
  • Diverse kontorfunktioner og adhoc-opgaver

  Vores forventninger til dig: 

  • Du er motiveret for at afprøve forskelligartede opgaver og områder
  • Du kan lide at samarbejde og kan også arbejde selvstændigt efter instruktion
  • Du trives med struktur og planlægning og har et stort service-gen
  • Du har en god ordenssans, flair for IT og er omhyggelig og tager ansvar for dit arbejde 
  • Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk 

  Du har bestået enten HG (kontor) før 1.8 2015, EUX eller HHX, STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb, og du har nogle års erhvervserfaring bag dig, gerne inden for kontorområdet, men det er ikke et krav. 

  Vi tilbyder: 

  • Grundig oplæring
  • En spændende, international arbejdsplads i konstant udvikling med fokus på både dyr og menneskers sundhed og trivsel
  • Et rart tværfagligt arbejdsmiljø med både faglige og sociale arrangementer
  • Overenskomstmæssig løn inkl. sundhedsforsikring og pensionsordning samt deltagelse i obligatorisk, fælles frokostordning

  Virksomheden er beliggende ca. 15 km syd for Slagelse, og offentlig transport er ikke mulig. 

  Vi er klar til at byde dig velkommen fra midt august 2024. Send din ansøgning og CV til HR@minipigs.dk senest 1 juni.

  Kontakt gerne Søs Pihl-Poulsen, HR Support på tlf. 4089 9322 eller mail HR@minipigs.dk, hvis du har spørgsmål til elevstillingen. 
   

   

  Application deadline: 02 June 2024
 • 01 May 2024

  Med udgangspunkt i din solide videnskabelige baggrund og brede kommercielle markeds- og forretningsforståelse indenfor det prækliniske område, sætter du retningen for og sikrer eksekveringen af Ellegaards produkt- og forretningsudvikling.

  Udvikling og eksekvering af den videnskabelige strategi

  Med reference til CEO, og i et tæt samarbejde med salgsorganisationen og dit videnskabelige team, udvikler og implementerer du Ellegaard Göttingen Minipigs videnskabelige strategi, og har dermed en absolut hovedrolle i at understøtte de ambitiøse og globale vækstambitioner. Med udgangspunkt i din solide videnskabelig baggrund og brede kommercielle markeds- og forretningsforståelse indenfor det prækliniske område, sætter du retningen for, og sikrer eksekveringen af Ellegaards produkt- og forretningsudvikling samt udviklingen af akademiske udviklingssamarbejder og potentielle strategiske partnerskaber.

  Facility Management

  Du er sandsynligvis læge, dyrlæge, biolog eller har en tilsvarende uddannelse indenfor Life Sciences kombineret med solid erfaring fra det prækliniske område i en senior funktion i Biotech, Pharma eller fra en CRO. Du har dokumenteret erfaring med at kombinere det videnskabelige med det forretningsmæssige i din strategi- og forretningsudvikling, men du har også efterfølgende taktisk og operationelt eksekveret på planerne både alene og sammen med et mindre team. Derudover har du tidligere haft succes med at opdyrke og udvikle netværk, og du trives i den eksterne kontakt, hvor international rejseaktivitet også er en del af pakken.

  Du er visionær og entreprenant, og som person evner du at kombinere det analytiske med det udadvendte og eksekverende. Du ser muligheder, men har samtidig en solid økonomisk og forretningsmæssig tæft, der sætter dig i stand til at sætte retningen for dit team og udvælge de mest værdiskabende strategier og løsninger. Endelig forventes du at være en dygtig networker og kommunikator med gode sociale kompetencer som sætter dig i stand til at lede, motivere og inspirere dit team og andre interessenter.

   

  Klik for at se hele jobbeskrivelsen.

  Application deadline: 01 May 2024

Contact us

You are welcome to apply to any open positions, but we also welcome unsolicited applications if you are interested in working for Ellegaard Göttingen Minipigs. Please send your CV and relevant documents to HR@minipigs.dk.